Gravelbike Delft

Gravelbike Delft

Bent u op zoek naar een aanbieder van gravelbikes in de omgeving van Delft? Kom dan eens langs bij CyclingXpert. Wij zijn gespecialiseerd in diverse sportfietsen waaronder gravelbikes, mountainbikes en racefietsen. De gravelbike is de laatste jaren in opkomst. Deze redelijk nieuwe variant racefiets combineert de racefiets en de mountainbike. Het uiterlijk is te vergelijken met de traditionele racefiets. De gravelbike beschikt echter over een aangepast frame en bredere banden, waardoor hij geschikt is voor zowel asfalt als kleine onverharde paden. Kunt u moeilijk kiezen tussen een racefiets en een mountainbike? Combineert u graag verschillende soorten ondergrond tijdens uw fietstochten? Dan is de gravelbike perfect voor u!

gravelbike Delft
gravelbike Delft

Op zoek naar een gravelbike in de omgeving van Delft?

Wilt u een gravelbike aanschaffen als aanvulling op uw racefiets of mountainbike en bent u woonachtig in de omgeving van Delft? Of bent u op zoek naar uw eerste sportfiets? Voor iedere fietser bieden wij een groot aanbod aan sportfietsen. Wij vinden het belangrijk om de juiste fiets te verkopen aan onze diverse klanten. Wij voorzien u daarom altijd van eerlijk advies en wij doen bij iedere aanvraag ons uiterste best. Tijdens uw afspraak nemen wij diverse lengtematen op, waaronder: torse, armlengte, schouderbreedte en binnenbeenlengte. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u de juiste maat fiets koopt.

Vragen over gravelbikes of andere sportfietsen? Stel uw vraag!

Wilt u meer weten over onze gravelbikes of onze andere sportfietsen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies en u bent ook van harte welkom in onze winkel om het aanbod te bekijken en een proefrit te maken. Contact opnemen kan onder andere via het contactformulier op onze website. En een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Stuur uw bericht naar info@cyclingxpert.nl. Liever telefonisch contact met één van onze medewerkers? Bel in dat geval tijdens werkuren naar 015 – 263 00 19.

gravelbike Delft