Mountainbike kopen Rijswijk

Mountainbike kopen Rijswijk

Bent u woonachtig in de omgeving van Rijswijk en wilt u een mountainbike kopen? Kom dan langs bij dé specialist uit deze regio. CyclingXpert is opgericht in 2015. Direct na het afstuderen, werd er een webshop geopend. De eigenaar van CyclingXpert heeft zelf altijd op hoog niveau meegedraaid in het wielrennen en wilde niets liever dan van zijn passie en zijn sport, zijn beroep maken. Al snel bleek de webshop niet toereikend en werd de winkel geopend. Met groot succes! In de winkel kunt u terecht voor het kopen van diverse sportfietsen, maar ook voor onderhoud en reparaties. In de werkplaats verzorgen wij onder andere fietsmetingen en reparaties.

mountainbike kopen Rijswijk
mountainbike kopen Rijswijk

Koop uw mountainbike bij CyclingXpert in Rijswijk!

Kom bij ons langs in Rijswijk om de door u gewenste mountainbike te kopen! In onze winkel vindt u diverse soorten mountainbikes. Zo hebben wij elektrische mountainbikes, all-mountain en  crosscountry fietsen. Een mountainbike is duidelijk anders opgebouwd dan andere racefietsen en bij uitstek geschikt om te fietsen over onverharde wegen. Onze fietsen beschikken over voor- en achtervering, gripshifts en schijfremmen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u, voor de aanschaf van de fiets, uw nieuwe sportfiets kunt bekijken en kunt voelen. Natuurlijk mag een testrit hierbij niet ontbreken. Na het kiezen van uw nieuwe mountainbike wordt deze helemaal afgesteld op uw lichaamsmaten en uw persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u met veel plezier vele kilometers rijden op uw mountainbike!

Meer weten over ons aanbod? Stel uw vraag gerust!

Wilt u meer weten over onze mountainbikes of onze andere sportfietsen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies en u bent ook van harte welkom in onze winkel om het aanbod te bekijken en een proefrit te maken. Bel, mail of vul het contactformulier op onze website in. Stuur uw e-mail naar info@cyclingxpert.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 015 – 263 00 19.

mountainbike kopen Rijswijk