Racefiets onderhoud Den Haag

Racefiets onderhoud Den Haag

Bent u woonachtig in de omgeving van Den Haag en bent u eigenaar van een racefiets? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk goed onderhoud is voor uw sportfiets. Voor al het onderhoud van uw racefiets, maar ook uw mountainbike en gravelbike bent u bij CyclingXpert aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Rijswijk en wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom sportfietsen.

Voor al het onderhoud aan uw racefiets: CyclingXpert in de regio Den Haag!

CyclingXpert is de perfecte uitvalsbasis voor iedere sportfietser in de omgeving van Den Haag. Met veel plezier en passie voor het fietsen helpen wij u bij al uw werkzaamheden, onderhoud en uitbreidingen. CyclingXpert is opgericht in 2015 en de afgelopen jaren hebben wij veel enthousiaste fietsers bij mogen staan tijdens het kiezen van een nieuwe fiets of het onderhouden van hun huidige fiets. Samen zorgen we dat genieten van de sport voorop staat!

racefiets onderhoud Delft
racefiets onderhoud Den Haag

Onze openingstijden - racefiets onderhoud Den Haag

CylingXpert is vijf dagen per week geopend. Iedere werkdag openen wij om 09.00 uur onze deuren. De werkplaats sluit om 17.30 uur. Wilt u uw racefiets langsbrengen voor onderhoud? Maak dan een afspraak via onze website of neem telefonisch contact op. Onze winkel kunt u vrijblijvend bezoeken. Wilt u zeker weten dat wij uitgebreid de tijd hebben om u te helpen met uw zoektocht naar een nieuwe sportfiets? Dan raden wij ook aan om een afspraak in te plannen. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Meer weten? Stel uw vraag gerust aan onze medewerkers!

Wilt u meer weten over onze diensten en de mogelijkheden van de CyclingXpert? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies en u bent ook van harte welkom in onze winkel om het aanbod te bekijken en een proefrit te maken. Contact opnemen kan onder andere via de e-mail, stuur hiervoor een bericht naar info@cyclingxpert.nl. Liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook! Bel tijdens werkuren naar 015 – 263 00 19.

racefiets onderhoud Den Haag