Racefiets onderhoud Rijswijk

Racefiets onderhoud Rijswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en gespecialiseerd adres voor al het onderhoud aan uw racefiets in de omgeving van Rijswijk? Dan heeft u nu gevonden wat u zoekt! CyclingXpert is een jong, fris en ambitieus bedrijf met alles wat betrekking heeft op racefietsen. Bij ons koopt u uw nieuwe racefiets, maar wij verzorgen ook onderhoud, wij leveren specifieke onderdelen en bijbehorende elektronica. Ook vindt u in onze winkel een complete wand met fietstrainers! Laat u informeren en verrassen over alle mogelijkheden!

racefiets onderhoud Rijswijk
racefiets onderhoud Rijswijk

Onderhoud voor uw racefiets in de omgeving van Rijswijk

Bent u woonachtig in de regio Rijswijk en bent u op zoek naar de beste partij voor het onderhoud van uw racefiets? Kom gerust langs in de werkplaats van de CyclingXpert. In deze werkplaats voeren onze gespecialiseerde medewerkers al uw onderhoudswerkzaamheden uit. Naast racefietsen verzorgen wij ook onderhoud voor mountainbikes en gravelbikes. Voor alle fietsen uit het racesegment bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor groot en klein onderhoud, daarnaast kunt u ons ook altijd bellen voor noodreparaties. Neem in het geval van noodreparaties altijd telefonisch contact met ons op, zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Onze werkplaats is vijf dagen per week geopend, van 09.00 uur tot 17.30 uur. Welk onderhoud kunnen wij voor u uitvoeren?

Neem contact op met CyclingXpert! - Racefiets onderhoud Rijswijk

Wilt u meer weten over onze diensten en de mogelijkheden van de CyclingXpert? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies en u bent ook van harte welkom in onze winkel om het aanbod te bekijken en een proefrit te maken. Contact opnemen kan onder andere via de e-mail, stuur hiervoor een bericht naar info@cyclingxpert.nl. Liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook! Bel tijdens werkuren naar 015 – 263 00 19.

racefiets onderhoud Rijswijk