Wahoo fietscomputer kopen

Wahoo fietscomputer kopen

Wilt u een Wahoo fietscomputer kopen voor uw sportfiets? Bekijk dan het uitgebreide assortiment bij CyclingXpert in Rijswijk. Wij bieden voor iedere sportfietser, wielrenner of mountainbiker, de juiste accessoires. CyclingXpert is sinds 2015 dé gespecialiseerde aanbieder van sportfietsen en accessoires in de regio. De winkel wordt gerund door een fanatiek wielrenner, die met veel plezier en passie zijn kennis over fietsen deelt met zijn klanten. Naast de verkoop van sportfietsen, zoals mountainbikes, racefietsen en gravelbikes, verkopen wij ook elektronische uitbreidingen voor iedere sportfiets.

Wahoo fietscomputer kopen
Wahoo fietscomputer kopen

Koop bij CyclingXpert uw Wahoo fietscomputer

Heeft u interesse in het kopen van een Wahoo fietscomputer? Wij geven u groot gelijk! Vrijwel alle elektronica die verkrijgbaar is bij CyclingXpert, is van het merk Wahoo. Het merk staat bekend om gebruiksvriendelijke producten van hoge kwaliteit. Wij verkopen fietscomputers, maar ook fietstrainers en de bijbehorende elektronica. Deze bijbehorende elektronica zijn onder andere hartslagbanden en cadanssensoren. Zo kunt u optimaal trainen! Wilt u de elektronica bekijken of uitproberen? Kom dan langs in onze winkel. In onze winkel vindt u diverse testopstellingen. In deze testopstellingen kunt u alle elektronica testen. Zo weet u zeker dat u alleen koopt wat er echt bij u past! Samen zorgen we voor optimaal plezier tijdens het sportfietsen.

Contact opnemen met CyclingXpert? Wij helpen u graag!

Meer weten over onze fietscomputers? Stel uw vraag gerust aan onze professionele medewerkers. Dit kan via het contactformulier op de website, via de e-mail of telefonisch. Wilt u een e-mail sturen? Doe dit dan naar info@cyclingxpert.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen, tijdens werkuren op 015 – 263 00 19. Heeft u een vraag over een ander aspect van het sportfietsen? Wilt u een nieuwe fiets kopen, heeft uw sportfiets onderhoud nodig of bent u op zoek naar een fietstrainer? Neem ook in deze gevallen contact met ons op! Wij helpen u graag.

Wahoo fietscomputer kopen