Mountainbikes

Bekijk onze mountainbikes

Een mountainbike is anders opgebouwd dan een racefiets of een gravelbike. Een mountainbike is te herkennen aan bredere banden met een duidelijk profiel. Door deze eigenschappen zijn mountainbikes goed geschikt voor minder vlakke ondergronden. Bij ons ben je aan het goede adres voor elektrische mountainbikes, crosscountry en all-mountain fietsen. Onze professionele mountainbikes beschikken over voor- en achtervering, gripshifts en schijfremmen.

Mountainbike, racefiets en gravelbike

Heeft u een passie voor fietsen en bent u op zoek naar een aanbieder voor uw sportfiets? Bij de CyclingXpert bieden wij de juiste fiets voor iedere sporter. Fietst u in de bergen, op vlakke wegen of door bossen? Voor iedere soort fietser vindt u bij ons de passende fiets. U bent bij ons aan het juiste adres voor mountainbikes, racefietsen en gravelbikes, welke volledig naar uw wens wordt samengesteld. Welke maat fiets is geschikt voor uw lichaam en welke afmontage past bij uw gebruik en uw fiets? Daarnaast helpen wij u bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de diverse modellen en andere mogelijke opties. Wij leveren fietsen van verschillende leveranciers. Wij werken onder andere samen met Shimano, Sram en Campagnolo. Deze leveranciers zijn de grootste namen in de wereld van de sportieve fietsen en door onze samenwerking met deze merken, kunnen wij kwaliteit en expertise waarborgen en garanderen.
Meer weten over de kenmerken van de diverse fietsen? Lees hieronder een kort overzicht van de verschillende sportfietsen die wij aanbieden.