Over ons

Over ons

In 2015 werd CyclingXpert opgericht. Net afgestudeerd, vol energie en kennis, werd er gestart met een webshop. De eigenaar van CyclingXpert heeft zelf een uitgebreid verleden in de wielersport. Wielrennen op hoog niveau, altijd tegen het professionele niveau aan. Boordevol kennis, passie en expertise groeide de webshop sneller dan verwacht. Na het succes van onze webshop, werd er besloten uit te breiden door het openen van een fysieke winkel. In onze fysieke winkel zorgen wij voor het onderhoud van sportfietsen: wij verzorgen fietsmetingen, fietsreparaties en hiernaast zijn wij in het bezit van een eigen showroom met een uitgebreid assortiment. Er is tenslotte niets fijner dan voor het aanschaffen van een fiets, deze eerst goed te kunnen bekijken en voelen. Natuurlijk moet het maken van een testrit hierbij niet vergeten worden. U bent van harte welkom om een testrit te maken bij uw zoektocht naar een nieuwe fiets.
Daarnaast verlaat geen fiets de winkel, zonder uitvoerig getest te zijn. Bij reparatie of aflevering testen wij die fiets altijd zelf nog even, zodat wij er zeker van zijn dat alles in orde is.

Sinds augustus 2021 vindt u onze winkel op een nieuwe locatie. Onze oude locatie werd al snel te klein en door de verhuizing kunnen wij nu genieten van vier keer meer oppervlakte. Meer ruimte dus voor ons ruime assortiment, onze showroom en onze werkplaats. Laat u verrassen in onze showroom, door het uitgebreide aanbod in fietsen, verschillende onderdelen en een ruim assortiment van accessoires. Voor iedere fietsliefhebber hebben wij alles in huis! Zien wij u snel in onze winkel?

Met het uitbreiden van onze winkel, groeide ook de behoefte aan een paar extra handen binnen CyclingXpert. Inmiddels zijn deze gevonden en bestaat het team van CyclingXpert uit twee fanatieke en enthousiaste wielrenners. De nieuwste aanwinst is op dit moment onderdeel van de nationale selectie en heeft dus niet alleen veel verstand van fietsen, maar is ook een groot talent! Met onze kennis en enthousiasme helpen wij u graag!