Racefietsen

Racefiets

Op zoek naar een racefiets? Een racefiets wordt gekenmerkt door het opvallende stuur en minimalistische frame. Deze zorgen ervoor dat de luchtweerstand en het gewicht zo laag mogelijk blijven. Met veel plezier adviseren wij de racefiets die past bij uw wensen.

Mountainbike, racefiets en gravelbike

Heeft u een passie voor fietsen en bent u op zoek naar een aanbieder voor uw sportfiets? Bij de CyclingXpert bieden wij de juiste fiets voor iedere sporter. Fietst u in de bergen, op vlakke wegen of door bossen? Voor iedere soort fietser vindt u bij ons de passende fiets. U bent bij ons aan het juiste adres voor mountainbikes, racefietsen en gravelbikes, welke volledig naar uw wens wordt samengesteld. Welke maat fiets is geschikt voor uw lichaam en welke afmontage past bij uw gebruik en uw fiets? Daarnaast helpen wij u bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de diverse modellen en andere mogelijke opties. Wij leveren fietsen van verschillende leveranciers. Wij werken onder andere samen met Shimano, Sram en Campagnolo. Deze leveranciers zijn de grootste namen in de wereld van de sportieve fietsen en door onze samenwerking met deze merken, kunnen wij kwaliteit en expertise waarborgen en garanderen.
Meer weten over de kenmerken van de diverse fietsen? Lees hieronder een kort overzicht van de verschillende sportfietsen die wij aanbieden.